Vuxenpoäng

Igår när jag kom hem från boxen ringer telefonen. Vår vän Johanna har sin bil på Tunbytorp som inte startar. Hon ber oss snällt att ta med startkablar och hjäpa henne. Eftersom vi tidigare bestämt att kolla på en bil så fick hon snällt vänta. Vi åker till Blåsbo för att kolla på en Audi a4, blå. Mannen som sålde bilden tänkte inte på pengar i första hand (?) Det var 2 stycken som hade ringt innnan Sami och de hade tydligen förtur + att det var till exakt det pris som han hade angett i annonsen. Han kunde inte alltså sälja bilen till Sami på plats, även om han hade erbjudit 10 000 kr mer. Så besvikna fick vi gå därifrån och hoppas på att de två andra inte vill ha den.
Sen åker vi och hämtar Johanna och vidare mot Tunbytorp för att starta hennes Saab. Förts fick vi rulla den på plats för att batterierna satt väldigt olika i de två bilar vi hade... tungt tung. Men där var det iaf inte uppförsbacke =)
Ut från varsin bil kommer sen två  civilingenjörer med varsin gör-det-själv-handbok för att läsa om plus och minuskablar. Fasen att jag inte hade kameran med mig då =(
Det gick iaf inge bra att starta hennes bil, vi försökte med två olika par startkablar och det funka fortfarande nte. Så vi åkte till närmaste Statiol och köpte bogserlina och bogserade hem hennes Saab - det är vuxenpoäng!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0