Koma

Jag har hamnat i nån slags koma just nu - pluggkoma. Jag återkommer när tentan är klar ( om 2 veckor) om vad som har hänt i mitt liv - förmodligen inte så mycket =)


fiskeresa utan fisk

Årets fiskeresa till Krampen har gått av stapeln denna helg. Vi träffade Micke och Sara igår vid 10 i Köping för att koppla på huvagnen och handla korv med bröd. Fiskekortet började gälla från kl 12 så det blev lite stressigt för att hinna kasta i prick. När vi kom fram regnade det ganska mycket, och jag, som inte gillar fiske så speciellt mycket kände hur humöret sjönk ganska snabbt. Men det gick fort över också så fort det blev lite mera sol.

 Micke och Sara solar!!

Det blev alltså tyvärr ingen fisk-trots att hoppet aldrig lämnade oss. Jag längtade mest till kvällen då vi skulle få dricka vin och spela fia med hutt. Det var roligt!! Vi blev lite fulla i alla fall. Grabbarna hade bestämt sig för att de skulle upp och físka kl fyra men de kom inte iväg förrän vid halv åtta =) Jag orkade inte utan stannade kvar i husvagnen och sov.
Tack kära vänner för en trevlig helg och GRATTIS ännu en gång till nya lägenheten!!

Idag när vi kom hem var vi ganska slut så Sami var iväg och hyrde film. Det blev:
image65

PPPPP ( 5/5)
japp ni såg rätt, jag har idag sett årets första fempoängare!! Jag tyckte den var kanon.

En annan rolig sak är att jag har sålt mitt första plagg någonsin på Tradera, Jag är så glad!!

* denna vecka går den speciella hälsningen till bror min som gjorde en toppeninsats i Junior Masters tävlingen i bowling denna helg. Några tusenlappar rikare och ett nytt bowlingklot fick han med sig hem -GRATTIS


lite sorg

det är med lite sorg jag måste säga att vi var idag tvungna att lägga oss. Priset på lägenheten blev alldeles för högt. Även om vi skulle ha råd o bo måste man också kunna leva. Så är det, tråkigt men sant. Men det finns värre saker i livet. Snart dyker nog våran drömlägenhet upp =)

Attans!!

Det gick inge bra för Sverige i Shlager-EM igår, 18:e plats. Pinsamt. Och vi som var favoritippade, av vilka undrar jag? Dessa var iaf osynliga igår under poängutdelningen. Som många andra finaler vill jag efteråt bojkotta allting då allt går ut på att ge poäng till sina grannar, grannröstning. Katastrof!!! Sverige är knappast bättre. Vi gev höga poäng till Finland, men då tyckte jag att "Leave me alone" var bäst och jag kunde lätt ha ringt och röstat om jag inte vart så snål =)
Jaja, jag får se hur jag gör till nästa år för vinnarlåten tyckte jag var kass!!
Jag kan nästan slå vad om att Cara mia hade gått längre!!

Ps. Vi har fortfarande inte hört något från mäklaren, ska försöka få tag på henne idag och höra om de har kommit igång med budgivningen


Fyrklöver

Jag vill ha dig nu
Jag hoppas att du snart blir min
Jag önskar att jag var hos dig just nu
Jag önskar och hoppas att ingen vill bjuda mer än oss...

Idag har vi vart och tittat på en lägenhet och jag har blivit kär. Den är absolut inte i kanonskick just nu men om vi skulle få gå loss med hammare och spik skulle det bli kanon. Jag vet att det är hur dumt som helst att börja fantisera om vart soffan ska stå och så men jag kan inte låta bli - Jag bara måste få flytta. Därför behöver jag nu ett fyrklöver.
Sami har åkt till Kiruna för att titta hur man gör när man installerar gruvhissar. Han kommer hem på fredag, saknaden kommer att vara stor.

image63

vuxenpoäng2

Efter noga övervägande bestämde vi oss för att åka till Heron city för att kolla på bio. Våra stockholmare Micke och Sara tyckte att vi skulle komma och kolla på Spiderman 3. Johan var också med, och enligt Micke var bara han en riktig kompis som kom dit så vi hade väl så att säga inget val.
Jag var tvungen att köra dit då Sami hade druckit öl då han var ute och golfade på dan. Det gick ganska bra i ca 10 meter sen kör jag in i en kant och Sami skriker inte så nära!! Sen pratade han inte med mig förrän vi var i Hummelsta. Märken på fälgen blev det också - Förlåt älskling!!
Vi fick platserna längst fram då vi inte bokade i tid. Det var ok. Man fick välja med att kolla antingen på höger eller vänster sida av skärmen =)
image62 Betyg: PPPPP

Jag ger filmen 1/5 då jag för det första inte gillar filmer med superhjältar och sen denna film var lite larvig faktiskt.

En annan sak som jag gjorde förra veckan var att anmäla mig till att bli blodgivare. Så nu på onsdag ska jag till blodcentralen och de ska ta lite blod av mig och kolla vilken blodgrupp jag har och att jag inte har fått HIV.
Det är väl vuxet?!


apropå dåligt med mynt i plånkan

Blodpudding med visualiserad lingonsylt.
Fan det är tufft att vara student =(


update

Ja jag vet att det är längesen sen sist. Det har vart mycket nu ett tag. Massor i skolan. Vi har ju börjat läsa anatomi och fysiologi. Det är himla intressant och få veta vad raka bukmuskeln heter på latin =)
Det som hänt är följande. Jag har alltså blivit lite äldre, fast bara ett år. Det firades med vänner och god mat. Mamma och pappa, farmor och faster besökte mig och jag lagade god mat och hemgjord glass. Fick världens snyggaste hammare av farmor. Den var blommig och om man skruvade isär den fanns det skruvmejlslar inuti. Himla smart!! Jag fick också respengar till Barcelona, det blev jag väldigt glad över. Av bror och syster fick jag en bok som heter Bikten - bekännelser från vanlig människor. Jag ska dra några citat ur den:
Vissa saker kan vara ganska hemska. Jag vill därför varna!!

"Tycker min systers ungar verkligen är världens FULASTE barn.
Hon tror att de är jättesöta och jag säger att de är söta.
Herregud! Det är ju min egen syster. "
-Anonym, 30 år

"Jag dödade en undulat. Jag var bara 6-7 år  och visste inte vad jag gjorde.
Jag tyckte att det såg kul ut när det kom luftbubblor ur hans mun i vattnet.
Jag fick panik när han inte rörde sig längre. Bara långt senare förstod jag
att jag hade dränkt honom. Jag tyckte jättesynd om min älskade fågel.
Det var aldrig meningen att han skulle dö. Förlåt Gud."
-Cilla, Läkarstudent


"När jag jobbade i färgaffär , sålde jag medvetet lack för indusribetong till
en nybyggd villa på Lidingö med parkettgolv. Det var ca 300 kvm och allt
bubblade upp och blev förstört."

"Jag har raderat min bästa kompis D-uppsats två dagar innan inlämning.
Han trodde att det var ett virus.
Förlåt"

Rolig läsning helt klart. Kan rekomendera er andra att köpa den också.
På kvällen släpade jag med familjen till Harry's för lite Pop quiz. Det gick inte så bra för oss. Vi kom näst sist.
Måndag var det dags för Valborg. Bror med tjej kom hit för att fira att våren har kommit till stan. På systemet var de väldigt hårda när det var Valborg. Jag fick visa leg trots att det var Sami som betalade. Vilken tur att jag fyllde 20 för 4 år sedan. Vi lagade god mat, väldigt svenskt ( tycker jag) lövbiff, potatisklyftor och bearnaisesås. Men himla gott var det! Sen gjorde Sami goda drinkar:

Vi spelade lite Fia med hutt också, roligt det med. Min kära bror gör samma sak nästan varje gång han är här och hälsar på. Drar på sig mina assnygga adidasbrallor som jag köpte på loppis på Hultsfred för 100 år sen för 100 spänn. Såhär brukar resultatet också bli varje gång.

Vi hade mycket trevligt. I familjen Nordberg finns det en viss förkärlek till Galenskaparnas sketcher och musik. Jag och Jens sjöng lite också. Jag vet inte om det uppskattades av de andra ?!

Sen gjorde vi ett försök att komma in på Konrad. Vi tänkte att det är det lättaste stället om alla i gänget inte har åldern inne. Men tvärstopp så vi gick hem. Trevlig helg.

På mitt födelsedagskalas för familjen kom paniken smygandes som den gör ibland när det är mycket folk och våran lägenhet är så hemskt hemskt för liten. Vi måste flytta snarast. Jag vill kunna laga mycket mat som kan få plats i kylskåpet. Jag vill kunna handla mycket mat. Men vi har för litet skafferi. Idag har jag vart på stan som jag inte vart på hur länge som helst. Jag satt på Checkpoint Charlie en bra stund och kollade i deras tapetkataloger och drömde om min stora fina lägenhet jag hoppas ska bli min någon gång. På denna sida kan man se de tapeter som jag spanade in.
www.intrade.se

Annars är allt som vanligt. Jag har kommit på att många bloggar handlar om något: Mode, miljö, inredning mm. Min blogg handlar bara om mig - är jag egoist?
Jag läste att om man läser bloggar varja dag är men beroende - jag är beroende!!






RSS 2.0