Som en blixt från klar himmel

Nu har den nya bilen landat i Västerås. Jag vill så gärna skriva våran bil, men eftersom jag inte har betalat något för den så säger jag Samis bil. Den var snygg, gick fort och var skön att köra. Ja, jag har också provkört - och det var skoj. Sami har också redan hunnit byta till sommardäck. De var breda.
  


Skogspremiär

Nu är våren här på riktigt. Detta beslut har jag tagit just för att idag har jag gått morgonpromenaden i Rocklundaskogen. Det var så skönt, solen sken och fåglarna kvittrade. På vägen ser jag två killar som åker inlines också - Bonus!
Jag vaknade 10:30. Tyckte att det var ganska bra, jag hade ju inte sovit bort hela söndagen Sen insåg jag ganska snart att fasen, det var ju i natt vi skulle vrida fram klockan en timme. Åh, vilken skillnad nu när klockan helt plötsligt blev 11:30. Jag undrar över en sak. Om vi inte skulle vrida fram klockan. Vad skulle då hända egentligen? Skulle det då om massor med år vara natt när det egentligen ska vara dag? Jag vill veta, vem har svaret?
Nu ska jag inte fundera på det utan ägna mig åt tentapluggande. Usch va trist, på en söndag! Tentan är om en vecka, alltså på söndag! Det är taskigt det!!

Vilken Strike!

Från början var vi sex - sen blev vi 16, snacka om kloning! Det skulle först vara vår lilla sem.grupp som skulle dricka lite grann, bowla och bara vara. Haha vilken skillnad det vill. Massor med folk, mycket sprit och inte en sekund lugnt. Men fan vad skoj det var =) Tack alla som kom...
Vi drack i alla fall lite hemma hos oss innan vi begav oss till Strike för en tuff match i bowling.
 
I lag tillsammans med Jennie, Anna och Sami intog vi rollen som proffsbowlare. Jag kom fram till att det är mycket lättare att bowla när man är nykter-och dessutom blir det då mer seriöst + att man får bättre resultat. Nu kändes det som att vi mest sprang runt hela tiden och gjorde massa annat. Men om man inte kan slå sig till bra resultat kan man ju alltid fuska lite som Sami gjorde, alltså skrev in sina egna resultat efteråt.

Jag tror faktiskt att jag var bäst, och gud vad bra det känns=) När vi inte bowlade så så tog massor med kort istället.
     

Jag tror klockan var 23:30 när vi kände att vi vart tvugna att dansa så vi drog vidare till Blue moon. Det var inte så mycket folk trots löning så det var i princip bara att kliva in. Lite skäll fick jag av garderobiären när han påstod att jag inte betalat avgift för garderoben. Enligt syster hade han ropat efter mig att jag inte betalat. Sen när jag skulle hämta ut jackan igen så flög han på mig igen och påstod att jag inte hade betalat. Gissa om han blev paff när jag sedan drog fram kvittot .Haha, Tji fick han!!
Vi dansade i alla fall ganska mycket, det var trevligt. R'n'b baren är bäst. Fast det var faktiskt ganska kul i shlagerbaren denna gång också...

En sväng till Mc donald's för lite fyllekäk, fasen vad onödigt. Det blir man ju inte direkt smal av. Ångest!!

Idag har jag och syster vart runt i Västerås och handlat lite. Inte så mycket egentligen fast en tvättkorg blev det i alla fall. Men det var jobbigt, jag är så jäkla trött idag, fast inte bakis =)
Nu sitter jag här och gör ingenting. Sami har åkt på kryssning med herrklubben+Johanna så jag har killfri helg.
När vi var och shoppade bestämde jag mig för att jag skulle kasta alla chipsen som blev över, men nu sitter jag här i alla fall och äter... men det är mest för att trösta mig, grannen borrar!


Vuxenpoäng

Igår när jag kom hem från boxen ringer telefonen. Vår vän Johanna har sin bil på Tunbytorp som inte startar. Hon ber oss snällt att ta med startkablar och hjäpa henne. Eftersom vi tidigare bestämt att kolla på en bil så fick hon snällt vänta. Vi åker till Blåsbo för att kolla på en Audi a4, blå. Mannen som sålde bilden tänkte inte på pengar i första hand (?) Det var 2 stycken som hade ringt innnan Sami och de hade tydligen förtur + att det var till exakt det pris som han hade angett i annonsen. Han kunde inte alltså sälja bilen till Sami på plats, även om han hade erbjudit 10 000 kr mer. Så besvikna fick vi gå därifrån och hoppas på att de två andra inte vill ha den.
Sen åker vi och hämtar Johanna och vidare mot Tunbytorp för att starta hennes Saab. Förts fick vi rulla den på plats för att batterierna satt väldigt olika i de två bilar vi hade... tungt tung. Men där var det iaf inte uppförsbacke =)
Ut från varsin bil kommer sen två  civilingenjörer med varsin gör-det-själv-handbok för att läsa om plus och minuskablar. Fasen att jag inte hade kameran med mig då =(
Det gick iaf inge bra att starta hennes bil, vi försökte med två olika par startkablar och det funka fortfarande nte. Så vi åkte till närmaste Statiol och köpte bogserlina och bogserade hem hennes Saab - det är vuxenpoäng!!

50-årsfest

Då har ännu en till person kommit över 50-strecket. Min kära svärmor har fyllt tant (själv tycker jag inte att det är någon ålder utan jag hävdar att man blir inte äldre än vad man gör sig) och firat den i helgen med släkt och vänner. Festen hölls i en lokal i Köping kallad "Volvogården". Vi var där tidigt jag och Katja på lördag morgon för att fixa allt som skulle inför denna fest såsom dukning mm mm.
Kl 17 startade sedan kalaset med mat, tårta och kaffe med Bailey's. Eftersom mina svärfäldrar kommer från vårt grannland i öster var det den finska tangon som stod som nästa nummer på programmet. Något tidigare hade även baren öppnat så att alla som ville kunde ta sig en "Ruuvimeiseli" (screwdriver på finska) men även andra smaskigheter-Bålen var kanon!
Just ja, tangon. Jag dansade med Samis farbror. Eftersom jag är typ sämst på allt vad vuxendans heter försökte han att ge mig lite goda råd: "Lyssna på musiken och följ mig" Jag: "Kan du säga om det är lång,lång,kort, kort" Han: "Du ska bara lyssna på musiken och följa mig" Med dessa goda råd gjorde jag i alla fall som jag blev tillsagd och kan såhär i efterhand säga att jag suger på detta. Inga vuxenpoäng här inte, no no!!
Kvällen fortlöpte och som många andra finnfester bestod det mycket av dans,öl och nattamacka med lax.
image22
Detta himmelst vackra strandkit fick hon av mig innhållande hatten, solbrillor, väska och stringbaddräkt från Reebok. Eftersom önskepresenten var respengar tyckte jag själv att det var himla fiffigt=)
Trevligt hade vi under hela kvällen men som alla andra måste även denna ta slut. Vid 2:00 kom taxin och hämtade oss och körde til Orsta. 2 mil och 451:- fattigare. Kanske så att man skulle starta en taxifirma. Där finns det pengar att tjäna.
Dagen efter var vi trötta. Kl 10 var vi tillbaka för att städa Volvogården. Jag högg i med dammsugningen så att vi skulle komma därifrån någon gång. Det gick bra!
Väl tillbaka till Orsta var vi så trötta att vi inte ens orkade spela Plump - då är det illa!

Måndag morgon ringer klockan före 06:00. Vi ska åka till Vingåker factory outlet för att handla jag, mamma, Jens och Isabell. På vägen dit stannar vi hos farmor för att hälsa på henne. Vilken tur jag hade då att hon gav mig 500:- så att jag också hade råd att handla. Det blev en kombinerad regn/vindjacka från Craft för de pengarna + ett par Frank Dandy trosor till mig och ett par likadana kalsonger till Sami.
 

* Denna vecka skickar jag en speciell hälsning till min vän Lina. Tänker på dig gumman och hoppas att du fixar detta!! Kram

Dumt

Igår gjorde jag något dumt - Jag ångrar mig!!

Vad hände?

När almanackan slog om till mars blev det helt plötsligt vår - det är kul!! Så skönt att man kan gå med mindre kläder och att det blir lite sol, härligt härligt. Jag har gått på morgonpromenad både lördag och söndag i solen. Men, det finns en sak som jag inte gillar - ALL JÄVLA HUNDBAJS!! Man måste ju gå sick-sack på gåbanorna. Jag tänker inte skriva värsta inlägget för det kan man snart läsa tillräckligt många i lokaltidningen =(

Till berga är det bästa
Heja heja heja TB
Tillberga är de bästa
Heja heja hej TB
Tillberga är de bästa
Heja heja heja TB...

Tillberga bandy ska spela i allsvenskan även nästa år. Genom att spöa Sundsvall på bortaplan var det ett faktum. Det är jättekul för oss bandyfruar, eftersom det kommer att bli exakt lika mycket bandy nästa säsong som denna, dvs fem dagar i veckan från oktober-mars!! =) =)
Men det gör inget, vi får vara med våra grabbar på sommarhalvåret och det är inte fy skam.

image16


Livet är en shlager också. I går var bror här med sin tjej och vi kikade på melodifestivalen och åt mat + chips och ostbågar på det, me like!! Jag ringde och röstade på Måns men jag är inte sämre än att jag önskar The Ark all lycka till i finalen - CARA MIA!!

image18

En annan himla trevlig sak som hände igår var att efter shlagern tittade vi på Pursuit of Happyness. Trots att det blev lyckligt på slutet hade vi alla en ledsamkänsla i magen. Men den var bra. Kan absolut rekomendera. Jag hittade också boken på adlibris.se. Den kostade faktiskt bara 125:-, ska fundare om jag ska köpa den eller inte!?

Hej så länge!!

Bounce - Gökboet


image15

Varje gång jag ser en dansföreställning vill jag bli dansare. De som är med i Bounce är så fantastiskt duktiga. Och så snygga också, vilka grymt starka kroppar de har!! Idag vill jag också bli dansare, detta för att jag har vart och sett Bounce dansuppsättning Gökboet här i konserthuset i V-ås. Imorgon kommer vi att kunna läsa i VLT att de fick stående ovationer... Jennie ställde sig nästan upp först =)
Jag fick först ta en sväng till Pitcher's för att möta upp Jennie och Anna. De hade druckit flera öl redan så jag var lite efter, men det gjorde inte så mycket. Jag drack igår som räcker för hela helgen, haha.

 Anna o Jag innan föreställningen

Grymt var det, ni som inte sett den. Synd för er för biljetterna är slut! Kan kanske finnas i en annad stad iofs.
Tack Jennie för att du tänkte på mig när du beställde biljettern!! Love ya

Hörs

Tjejmiddag o Promoe på Kåren

Då har vi äntligen haft fest med vår lilla grupp i skolan. ( som Macarena kallar klassfest)
Kvällen började med middag hemma hos Shehad i hennes korridor. Kockarna Cornelia och Shehad hade lagat god mat åt oss, mmm.

 Susanna, Cornelia, Shehad och Susanna

Eftersom hon bor i studentkorridor ( hennes eget rum är för övrigt på 11 kvadrat) så kom det dit lite folk från övervåningen-det var kul. På samma våning som oss kom en kille från Pakistan. Vi tyckte att han skulle lära oss vad ' Skål' heter på hans språk... Men det finns inget för de dricker inte prit där. Men att dricka flera shottar Absint i Sverige går tydligen väldigt bra =)
Det blev ganska mycket svineri tyckte jag och många stora vinfläckar på deras bord, nu blir inte Mimer glada =(
Hoppas Cornelia lyckades torka bort det mesta, hon var bra på det!!

 Syster var också med!
 Cornelia och Macarena
 Andreas och Frida
 Jag och Susanna

Kl 23 drog vi till Kåren, som var liksom själva grejen för kvällen, men oj vilken besvikelse - Promoe sög vekligen pung! Det gick inte ens att dansa till hans musik. Det enda som var bra var These walls don't lie. Kan bero på att den är den enda låt man hört, haha. Men en sak som jag blev glatt överraskad över var när ja såg Ansoe inne på Kåren, det va roligt - snygg i håret var hon också!!

 Promoe
 Anso och jag ( och jag ser skum ut, I know)
 Andreas, Shehad och Macarena

När de hade slängt ut oss för att kl var 2 var det dags att leta efter syster var hon redan på väg till Gideonsberg. Som den hönssyster man är (NOT) så sa jag att det var ingen bra idé utan "Du ska sova hos oss". Det tog ett tag men hon hittade tillbaka iaf, tur det! Killar på Gideonsberg kan vara läskiga har jag hört!!

Ha det bra allihopa, tack för en trevlig kväll my friends!

The Pursuit of Happyness

image33
Jag har tagit paus från mitt pluggande (vilket för övrigt aldrig startat) Jag har gjort ett tappert försök men det är inte så lätt när det kommer bra program på TV. Först var det Våra bästa år, här går det bara inte att vara utan! Sen kom Oprah. Detta program var helt klart ett av de bästa jag sett på länge. Jag blev såld och tårarna rann nerför mina kinder. För er som inte såg kan jag berätta att det handlade om Chris Gardener, mannen som gick från hemlös till multimiljonär. Nu har det gjorts en film som heter Pursuit of Happyness och i huvudrollen ser man Will Smith och hans son Jaden. MÅSTE SE!!
Nu försöker jag få tag på boken med samma namn. Tror tyvärr att den inte finns i Sverige ännu. Ska jag orka vänta eller ska jag beställa den från nätet - det är dagens stora fråga!! 

Äntligen

I morse bestämde jag mig för att jag ska inte vara sämre än andra. Gissa vad jag gjorde? Snickrade ihop en egen blogg. Varför jag inte gjort detta tidigare beror på att jag trodde att man måste vara typ kunnig på att göra egna hemsidor, att det var så svårt. Byggandet tog ca 3 minuter - varör är man så trög!?

RSS 2.0