Påskfest 2007

Då har den årliga påskfesten arrangerats för tredje året i rad på Timmermansgatan. Detta år hade antalet deltagande ökat nämnvärt sedan förra året med 80%. Mycket bra insats. Värdparet Sami och Pernilla hade förberett festen genom att arbeta hela dagen (endast Pernilla), promenarat tills en timme innan festen började och sen hoppa in i duschen när gästerna hade anlänt. Klockan vara ca 21 när alla inbjudna var på plats och festen kunde dras igång på riktigt. I år var även en utländsk gäst inbjuden och den svengelska accenten klingade i öronen. Nice!!
Mange och Tobbe var först med att dra den magiska frågan: " Vart ska vi gå ut?" We know: "Konradz". Så blev de, och de drog. Alla andra gäster stannade kvar ett tag till. Det togs lite kort - vissa av de ska tydligen bytas ut mot hunden.

Det gjordes dansgolv och värdinnan sparkade av Anna glasögonen men hävdar i en senare intervju att det var Anna som började och att hon endast använde sig av självförsvar.
Värdinnan tyckte ganska snabbt då att festen höll på att spåra ur en aning och uppmanade alla pingviner att ta på sig skorna och lämna lokalen. Gissa vart sällskapet hamnade på för ställe-Konradz! Men de kunde till sin förvåning inte finna Mange och Tobbe. Vid senare efterforskningar visade det sig att de begett sig till det nyöppnade Harry's. Spriten flödade. (?) Men gänget dansade tills de blev utslängda till både Hakuna Matata och Bumbybjörnarna. Ibland kan det tyckas att Dj'sen har lite konstig smak på detta uteställe.
Efter utslängningen, inte för att de var för fulla utan för att de stängde blev det  efterfest till Magnus Ugglas Trubaduren ( som för övrigt var svår att komma på inne på Konradz), Chris Isaak med flera. Några åt Mc donald's medan andra åt oliver, som  glömde ställas fram till festens start. Vid fyra hade alla lämnat festlokalen och Tomas försökte ta till alla medel för att kunna komma hem. Taxi beställdes men den åkte också utan att ringa och varna, bara skickade ett skumt meddelande på engelska.
Susanna och Pernilla stötte på en till skummis nere i källaren när de skulle hämta en sovsäck. När de kom ner låg den en pizzakartong på golvet. Ingen av de reagerade på det för det brukar förekomma att det ligger pizzakartonger där.  De gick och hämtade sovsäcken och till deras förvåning när de kommer tillbaka springer det en kille upp för trapporna med kartogen i handen. Var det en uteliggare eller bara en "vanlig svensk blatte" ? (Susanna uttrycker sig).
Två larver ligger på madrass på golvet och en i soffan. Vad de sen pratade om vet ingen av de men värdparet var nöjda med festen och kunde skönt lägga huvet på kudden och sova fyra härliga timmar tills det var dags att gå upp för ännu en härlig påskig dag.
Detta är några av de kort som togs under kvällen:
   
Pernilla berättar också i intervjun att hon trodde att just hon skulle vara unik med denna kycklinggula klänning, vilket skämt!!

tack för mig

Kommentarer
Postat av: Katja

Åååh...här sitter jag på jobbet och är påskkärring. Ni var riktigt fina i era gula klänningar. Ses om nån vecka...eller dyker ni upp nästa helg? Vore nice. Kram

2007-04-07 @ 15:01:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0