Horoskop

Jag har kommit över ett litet annorlunda horoskop för några dagar sen. Jag vet inte vart det kommer ifrån tyvärr, det står ingen webadress eller något på pappret heller. Jag ska skriva av det.
Läs ditt och se om det stämmer in på dig =)

Vattumannen
Du är uppfinningsrik och lutar åt progressivitet. Du ljuger mycket och ofta. du upprepar samma misstag gång på gång eftersom du är korkad. Alla tycker egentligen att du är ett jävla svin.

Fiskarna
Du är en pionjär och tycker att de flesta människor är dummare än du. Du är snabb att ge igen, beskäftig och full av goda råd. Din viktigaste insats är att du gör folk du möter förbannade. Ibland är du på gott humör, då är du bara snarstucken.

Väduren
Du har livlig fantasi och tror att du ofta är förföljd av SÄPO eller PRO. Du har lite inflytande på dina vänner och folk avskur dig för att du skryter med den lilla makt du har. Du saknar självförtroende och är en allmän nolla.

Oxen
Du är praktisk och ihärdig. Du äger stor beslutsamhet och arbetar som fan. De flesta tycker att du är ensidig och tjurskallig. Du säger att du är liberal folkpartist men är bara en jävla kommunist.

Tvillingarna
Du är intilligent oh snabbtänkt. Folk gillar dig eftersom du är bisexuell. Du tenderar att vänta dig för mycket tillbaka i förhållande till vad du ger. Det innebär att du är en snål jävel. Tvillingarna är ökända för incest.

Kräftan
Du är sympaisk och förstående när det gäller andras problem, vilket gör dig till en lättlurad tönt. Du skjuter alltid upp saker. Det är därför du alltid kommer att gå på A-kassa och tära på samhället. Alla som sitter i fängelse är kräftor.

Lejonet
Du ser dig själv som en född ledare. Andra ser dig som en idiot. De flesta lejon är bråkmakare. Du är fåfäng och tål inte kritik. Din arrogans är direkt vedervärdig. Lejon är tjuvaktiga slynor och får ut mer av onani än sex.

Jungfrun
Du är den logiska typen och hatar oordning. Din pedantiska attityd gör dina vänner och arbetskamrater fysiskt sjuka. Du är kall och okänslig och somnar ofta när du pippar. Jungfrur blir bra busscgaufförer och hallickar (eller redaktionschefer)

Vågen
Du är den artistiska typen och har svårt att hantera verkligheten. Är du man är du högst sannolikt bög. Dina chanser till anställning och hög lön är lika med noll. De flesta kvinnliga vågar är lösaktiga. Alla vågar dör av könssjukdomar.

Skorpionen
Du är värsta av de alla. Du är slipad i affärer och helt opålitlig. Du kommer att klättra till toppen på karriärstegen på grund av din totala brist på etik och moral. Du är den perfekta skitstöveln.

Skytten
Du är optimistisk och entusiastisk. Du har en vårdlös tendens att blint lita till turen eftersom du är fullkomligt talanglös. Majoriteten av alla skyttar är fyllon. Du är en värdelös skit. Vänd plånboken bak och fram.

Stenbocken
Du är konservativ och rädd för att ta risker. Du är kort sagt en fegfjolla. Ingen stenboch har någonsin betytt något. Därför finns det inget intressant att skriva om dig.

Kommentarer
Postat av: Katja

Haha vilket roligt horoskop. Början kändes som om den stämmer tills jag kom till att jag går på A-kassa och sitter i fängelset, men vem vet...kanske är det där jag slutar...hehe. Ska bli kul o ses imorn. Kramar

2007-11-29 @ 09:20:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0